Friday, July 04, 2008

??

Ie.. tak gembiranya!
template kegemaran saya tiba-tiba hilang dengan sekelip mata.. Dengan satu klik saja semuanya bertukar.. adus.. sedih tiada guna..
namun saya masih bersyukur sebab yang hilang hanya template, bukan isi kandungan. penulisan ini walaupun sedikit namun tetap berguna suatu hari nanti. lantas saya muhasabah diri.. ini baru urusan dunia, asal iman dan akidah kita tidak berubah, tertukar atau hilang...
nampaknya link-link kegemaran saya semua sudah hilang. jika tidak keberatan sesiapa yang sudi untuk dilink sila beri adres dengan url sekali..huhu..
(dulu x studen (akmal) yang tolong buat template tu, kalaulah ada sesiapa yg sudi membantu.. talian hayat..)

5 comments:

Atiesya said...

salam rejab kak wan...lor dah tukar kaler ke?Allah hai kak macam sy jugak kalu bab2 tukar habislah semuanya..seperti kat blogmyway dulu

Atiesya said...

akak nak wat apa kalu boleh tlg nak tlg sikit2 hehehe jgn macam tikus baiki labu dah ler...........hehehehe

kakwan said...

atiesya,
terima kasih sangat2 sudi nak nolong.

pertama sekali akak dah lupa kod html kalu nak buat link. yg dulu kawan2 yg tolong..

kedua kalau boleh nak template yg mcm dulu, tapi dah tak boleh trace.. nak cuba cari jugak, sbb akak ni kalu dah suka sesuatu guna yg sama berzaman2 tak per.. (otodok tul la bab ni..)
tapi kalu tak blh trace jgk, terpaksa la guna template lain, kalu boleh ada kelainan sikit la..

terima kasih dan salam rejab..

senikehidupan said...

Salam cikgu wan.. Ni Akmal Hakim =) saya sudi lagi membantu, jangan risau

sila-silalah melayari
http://senikehidupan.wordpress.com

emel saya
ex_oddinary@yahoo.com

nombor
013-3338220

cgwan said...

salam akmal,

saya dah emel akmal. kalau akmal berkesempatan tolong ya. syukran.